• -30%

Merino overal Winetasting Fixoni

58,25 €
40,78 € Zľava 30%

Vlnený merino overal Winetasting Fixoni

skladom
Veľkosť
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

Vlnený merino overal Winetasting Fixoni

Pletený overal z merino vlny od FIXONI. Zapína sa vpredu na gombíky a má kapucňu s malým strapcom. Používa sa ako vrchné oblečenie - napríklad v kočíku alebo v aute. Je vyrobený z pletenej vlny, ktorá je mäkká a pohodlná.

Vlna je 100% prírodná a odolná voči vode aj špine. Vlna reguluje teplotu, čo pomáha dieťaťu zostať v teple, keď je chladno a má chladivý účinok, keď je horúco.

100% mulesing free.

Farba: 6118 winetasting

Zloženie: 100% merino vlna

Certifikát: Oekotex

OEKO-TEX® Standard 100 bol vyvinutý v roku 1992, s cieľom stanovenia medzinárodných kritérií pre kvalitu a zdravotnú bezpečnosť na všetkých úrovniach produkcie (výroba priadze, tkanie, pletenie, výroba konfekcie a maloobchod). Testované sú všetky súčasti textilných výrobkov (tkanina, nite, zipsy, gombíky a iné.) Textílie označené etiketou OEKO-TEX® spĺňajú vysoké humánno-ekologické štandardy.

 

FIXONI patrí v Škandinávii v oblasti detského odievania medzi značky s najväčšou dôverou. Bola založená v roku 1965 a na slovenský trh prenikla v roku 2009. Firma kladie osobitný dôraz predovšetkým na pohodlnosť, funkčnosť a trvanlivosť oblečenia. Pritom pomer kvality a ceny zostáva viac ako uspokojivý. Oblečenie Vás zaujme veselými farbami, je funkčné a hravé.

 

 

Fixoni babytales Little Hipster

422361-6118

Špecifické referencie

Produkty z tej istej kategórie ( 8 produktov z rovnakej kategórie )