• -20%

Nepremokavá súprava Rose Cloud CeLaVi

45,75 €
36,60 € Zľava 20%
skladom
Veľkosť
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

Nepremokavá súprava Rose CLoud CeLaVi 

 

Toto oblečenie do dažďa je vyrobené z recyklovaného polyesteru,je mäkké a odolné. Pri zvarených švoch má vodný stĺpec  10 000 mm a je vodotesný. Bunda má praktický kvalitný zips, ktorý je vodotesný a má odnímateľnú a praktickú kapucňu. Bunda má na zápästí, kapucni a v páse gumu. Reflexné prvky sú na jednom rukáve a nohavici. Vďaka nim je vaše dieťa v tme viditeľnejšie. Nohavice vo veľkosti 70-100 majú nastaviteľné elastické traky a zapínanie na gombíky na každej strane. Od veľkosti 110 sú nohavice bez trakov.

Prajete si, aby sa spoločnosť CeLaVi viac zameriavala na budúcnosť a životné prostredie našich detí, potom je toto oblečenie do dažďa praktické a ohľaduplné k životnému prostrediu.

 

Farba: 5270 Rose cloud 

Zloženie: 100% recyklovaný polyester s polyuretánom náterom

 

Funkčnosť:

Waterproof / Vodny stĺpec: 10000 mm

3MTM Reflexes / reflexne prvky 

 

CeLaVi je vytváraný so zameraním na pohodu. Mala by byť veľká zábava byť „skutočným výrobcom neplechy“, ktorý žije, hrá a skúma za každého počasia.

Oblečenie je výrazné, športové a v žiarivých farbách. Nádherné motívy sa opakujú na odevoch do dažďa aj na gumákoch a dajú sa kombinovať v nespočetných variáciách.

310272-5270

Špecifické referencie

Produkty z tej istej kategórie ( 8 produktov z rovnakej kategórie )