JOJO mačička ružové Vilac

JOJO mačička ružové Vilac

11,67 €

JOJO mačička ružové Vilac 

skladom
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

JOJO mačička ružové Vilac   

Drevené JOJO s krásnou ilustráciou mačičky Ingely P. Arrhenius. Balené v bavlnenou sáčku. Vyrobené vo Francúzsku. Hračky Vilac majú značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že tieto drevené hračky sú vyrábané ekologicky. Šetrí životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch, neplytvajú energiami.

Rozmery: 7x7x3,5 cm

Rozmer balenia: 10,5x15x4 cm

Vek: 5+

Materiál: drevo

Už viac ako 100 rokov plní značka Vilac detské sny.

Spoločnosť Vilac sídli hlboko v srdci pohoria Jura, obklopená horami, jazerami a lesmi. Táto francúzska spoločnosť vyrába od roku 1911 drevené hračky v klasickom, starodávnom štýle s modernými farbami a vzormi. Hračky Vilac sú jedinečné, nikdy nevyjdú z módy a dokážu očariť všetky generácie.

Vilac pomáha utvárať detskú predstavivosť svojimi radostnými ilustráciami či dizajny a reinterpretáciou klasických hračiek, ktoré sa len tak neopotrebujú. Deti dostávajú na Vianoce a narodeniny kopy hračiek, väčšina z nich ich však nezaujme na dlhú dobu, láska k hračke sa nenaplní. Drevené hračky Vilac vzbudzujú vášeň aj o 50 rokov neskôr, keď ako dospelí náhodou nájdete v podkroví hračky, ktoré ste ako deti milovali. Vilac už 100 rokov prepája deti s hračkami, ktoré si obľúbia a vážia si ich. A prečo je deti tak milujú? To zostáva tajomstvom firmy Vilac.

V7725P

Špecifické referencie

Produkty z tej istej kategórie ( 8 produktov z rovnakej kategórie )