• Vypredané

Sole Mamma SPF 30+ ECO REEF - Opaľovacia emulzia SPF 30+ Linea Mamma Baby

15,83 €

Sole Mamma SPF 30+ ECO REEF - Opaľovacia emulzia SPF 30+ Linea Mamma Baby

Vypredané
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

Sole Mamma SPF 30+ ECO REEF - Opaľovacia emulzia SPF 30+ Linea Mamma Baby


Baby Angelina - citrón   

Baby Sunscreen SPF 30+ je emulzia v spreji s príjemne jemnou textúrou, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Ideálne ako na telo, tak aj na tvár.

Vhodné pre veľmi jemnú, svetlú pokožku detí aj dospelých. 



- poskytuje efektívnu, bezpečnú a širokospektrálnu ochranu pred UVB-UVA žiarením.

vodeodolné

- ľahko sa nanáša vďaka spreju

- dermatologicky testované na citlivej pokožke

bez parabénov, farbív, PEG

- testované na nikel, chróm a kobalt <1ppm)



Zloženie je obohatené o biologicky pestovaný sladký mandľový olej a extrakt z hamamelu, čo zaručuje širokospektrálnu ochranu pred UVA a UVB žiarením a ponúka bezpečnú a účinnú ochranu pred spálením a vyrážkou. 

ECO REEF slnečné filtre novej generácie sú účinnejšie a bezpečnejšie pri ochrane pokožky. Ich použitie je v súlade s Havajskou zmluvou o koráloch a boli zvolené, pretože sú šetrné k moru a morskému životu. 

CHRÁŇTE SVOJU POKOŽKU A CHRÁŇTE SVOJE MORE

Použitie: Naneste na pokožku aspoň 30 minút pred vystavením pokožky slnku.

Varovanie: Nádoba je pod tlakom. Pri zohriatí môže vybuchnúť. Zabráňte kontaktu s teplými a horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a s inými zdrojmi zapaľovania. Nefajčite pri používaní. Po použití celej nádoby ju neprepichujte ani nepáľte. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50°C. Držte ďalej od detí. Nepoužívajte inak ako je uvedené.

 
Nevystavujte deti priamemu slnku bez ochrany proti slnečnému žiareniu. Vyhýbajte sa slnku v čase obeda (od 11:00 do 15:00)  a nevystavujte dieťa slnku príliš dlho. Veľmi dlhý pobyt na slnku môže sposôbiť vážne zdravotné problémy.


Obsah: 150ml

Zloženie: Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Capryloyl Glycerin/sebacic Acid Copolymer, Diisopropyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Polyglyceryl-3 Cocoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Bemotrizinol), Arginine, Polyglyceryl-6 Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Magnesium Aluminum Silicate, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil), Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-6 Behenate, Hamamelis Virginiana Leaf Extract (Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract)*, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate .

* da agricoltura biologica/from organic farming

Rodinný podnik z Talianska ponúka kvalitné kozmetické výrobky pre bábätká a mamičky.

Výrobky: - sú navrhnuté a vyrobené v Taliansku - obsahujú ORGANICKY (BIO) pestované rastlinné zložky (kardamón, olivy, nechtík, repný cukor, za studena lisované sladké mandle) - neobsahujú parabény, farbivá, SLES (sodium laureth sulfat) - sú dermatologicky testované - inovatívny a jednoduchý dizajn si získa deti aj mamičky.

SPF30+ECO REEF

Špecifické referencie

Produkty z tej istej kategórie ( 8 produktov z rovnakej kategórie )