Bambusové pančuchy Sleet 2-pack Minymo

16,58 €

Bambusové pančuchy Sleet 2-pack Minymo

skladom
Veľkosť
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

Bambusové pančuchy Sleet 2-pack Minymo

Materiál: 78%bambusová viskóza, 21% polyamid, 1% elastan

Farba: 150 sleet

Bambusová viskóza je vlákno, z ktorého sa vyrábajú (tkajú alebo pletú) textílie. Prvotnou surovinou pre výrobu tohto vlákna je bambus, teda rastliny druhu Bambusa. 

Bambusové vlákno je priedušné, jemné, mäkké na dotyk a má hodvábny lesk. Vlákno je antistatické a vďaka unikátnemu zloženiu bambusových vlákien, dokáže odviesť viac vlhkosti ako bavlna.

Certifikát: OEKOTEX

Certifikát OEKO-TEX® Standard 100 bol vyvinutý v roku 1992, s cieľom stanovenia medzinárodných kritérií pre kvalitu a zdravotnú bezpečnosť na všetkých úrovniach produkcie (výroba priadze, tkanie, pletenie, výroba konfekcie a maloobchod). Testované sú všetky súčasti textilných výrobkov (tkanina, nite, zipsy, gombíky a iné.) Textílie označené etiketou OEKO-TEX® spĺňajú vysoké humánno-ekologické štandardy. 

 

Minymo je kvalitné oblečenie pre šťastné a aktívne deti za rozumné ceny vo všetkých ohľadoch. Pre najmenších chlapcov a dievčatá od 0-2 rokov ponúka sladký, elegantný a praktický odev. U dievčat a chlapcov vo veku 2-12 rokov je oblečko viac ženské a cool, funkčné a módne. Stručne povedané, oblečenie pre každú príležitosť.

 

5873-150

Špecifické referencie

Produkty z tej istej kategórie ( 8 produktov z rovnakej kategórie )