Art puzzle Veľryby v hlbočine 1000 ks JANOD

15,83 €

Puzzle pre dospelých a väčšie deti Veľryby v hlbočine od 9 rokov. Rozvíjajú logické myslenie, zlepšujú koncentáriciu a predstavivosť.

skladom
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

Veľryby v oceáne, matka s mláďatkom, nádherný obraz v hlbočine! Krásne ilustrované puzzle s motívom veľrýb plávajúcich bok po boku v tmavom oceáne určite poteší nielen každé dieťa ale i rodiča, keďže počtom dielikov patria už k tým náročnejším výzvam.

Puzzle rozvíjajú logické myslenie, pozornosť, pamäť, predstavivosť, rozlišovanie farieb, tvarov a veľkosti. Učia nás vnímať vzťah medzi časťami a celkom a sú užitočné pri rozvoji motoriky rúk.


Rozmer poskladaných puzzle: 68,3 x 48 cm

Puzzle obsahujú 1000 ks dielikov

Vhodné pre deti od 9 rokov

Francúzska spoločnosť Janod patrí k svetovej špičke vo výrobe detských drevených hračiek. Vďačí tomu svojej dlhoročnej tradícii, kvalite a nezameniteľnému dizajnu. Pod jedinečný vzhľad hračiek sa podpisuje tím špičkových dizajnérov. Dizajn drevených hračiek Janod je nadčasový.

Francúzsky výrobca prináša deťom hračky, ktoré sú zábavné, kreatívne a pre deti vizuálne atraktívne. Drevené hračky sú zárukou kvality, ktorá prežíva už dlhé desaťročia. Preneste sa vďaka značke Janod v čase a umožnite svojim deťom hru s kvalitnými drevenými hračkami.

J02512

Špecifické referencie

Produkty z tej istej kategórie ( 8 produktov z rovnakej kategórie )