Fridababy Nenahraditeľná súprava pre bábätká

33,25 €

Set geniálnych pomôcok, ktoré zachránia dieťa i rodičov.

skladom
Množstvo
Zostávajúca suma na bezplatné doručenie: 50,00 €

Nenahraditeľná súprava pre bábätká obsahuje všetko, čo rodič potrebuje, aby dieťatko zostalo zdravé a čisté od hlavy až po päty! To najlepšie od Fridababy pekne pohromade a v cool puzdre. Ideálne na domáce použitie aj na cesty.

• Účinné a šetrné nástroje na starostlivosť od narodenia.
• Čo v sete nájdete?
1. NoseFrida nosová odsávačka so 4 hygienickými filtrami, navrhnutá a testovaná podľa odporúčaní švédskych pediatrov. Efektívne odsávanie bez stresu z hluku z vysávača!
2. Windi rektálne rúrky, duté trubičky vynájdené lekármi, ktoré bezpečne, prirodzene a okamžite uľavujú od plynatosti a upokojujú koliku - bez kvapiek a iných liečebných prostriedkov. 5 ks.
3. NailFrida klieštiky na nechty s jedinečne zakrivenými čepeľami pre jednoduchú a citlivú starostlivosť o detské nechtíky + ergonomický pilník v tvare vlnky.
4. DermaFrida silikónová žinenka s extra jemnými výčnelkami na umývanie jemnej citlivej detskej pleti. Je vhodná aj pre suchú pleť s ekzémom a uľavuje od svrbenia pokožky.
5. Cool puzdro so zipsom.

• Dokonalý darček pre nastávajúcich rodičov.
• Súprava, ktorú na 100 % využijete!


Značka Fridababy ponúka praktické, jednoduché a inteligentné pomôcky pre deti a rodičov, ktoré zjednodušujú život čerstvým rodičom. Za vývojom produktov stoja švédski odborníci a rodičia, ktorí kladú dôraz predovšetkým na 100% bezpečnosť, efektívny účinok a prémiovú kvalitu materiálov.

FRI12

Špecifické referencie