Keď príde jar, doprajme deťom viac aktivít v prírode

On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1368

S jarou k nám víta nielen teplejšie počasie, ale hlavne viac slnečných lúčov a modrej oblohy, ktorej sme si túto zimu užili pomenej. Pobyt v prírode, na čerstvom vzduchu robí zázraky - posilňuje imunitu, zlepšuje náladu, upevňuje vzťahy a rozvíja fantáziu. Preto hurá na výlety!

Každé dobrodružstvo s deťmi si vyžaduje hlavne dobre zvolené oblečenie, to my mamy dobre vieme. Slniečko láka, deti sú viac aktívne. Každé dobrodružstvo si vyžaduje hlavne dobre zvolené oblečenie. Jarné počasie vie byť totiž ešte zradné. Hlavne nech im nie je zima, ale ani príliš teplo. Nech sa môžu pokojne zablatiť, vyskákať sa v mlákach a pritom zostať v suchu. Nech spoznávajú, behajú, skúmajú koľko potrebujú. Šťastné dieťa, šťastná mama. Šťastná mama, radosť v celej rodine. Toho sa držme.

Little Hipster shop vám prináša novú jarnú kolekciu oblečenia pre deti, ktoré je ako stvorené pre všetky aktivity na dvore, v parku, v prírode.  A navyše, vaše dieťa bude stále dostatočne šik, keď sa rozhodnete stráviť deň prechádzkou v meste, v múzeu, či cukrárni. Naše značky dbajú nielen na funkčnosť materiálov, ale aj na dizajn oblečenia a predovšetkým na zdravotne bezpečné materiály.

ENFANT termo bundy ideálne na jarné prechodné obdobie, pre dievčatá aj chlapcov v krásnych farbách a vzoroch. Tieto bundy sú naj hneď z viacerých dôvodov, z ktorých budete nadšení. Sú voduodpudivé, odolné voči špine, vetru, zároveň priedušné a rýchloschnúce. Použité látky sú odolné aj voči praniu, teda držia svoje farby a tvar.Majú veľmi praktický, predĺžený zadný diel cez kríže a zadok dieťaťa, manžetu okolo ruky s otvorom na palec.

Väčšie deti budú zbožňovať huňatú a mäkkú „teddy“ bundičku LIEWOOD Nolan. Je hrejivá a ideálna pre pobyt vonku samostatne alebo pod tenšiu pláštenku. Vyrobená je z recyklovaného polyesteru s certifikátom Oekotex, dostupná vo farbe karamel alebo béžová s ružovými detailami.

 

Aj vaše deti milujú teplákové súpravy? ENFANT mikiny a tepláky v jarných farbách sa stanú ich obľúbencami. Sú vyrobené z bio bavlny s najvyšším certifikátom GOTS, sú teda bezpečné na nosenie aj priamo na pokožke dieťaťa. Majú jednoduchý, elegantný strih a príjemný materiál na dotyk.

Dúfajme, že počas jari občas aj zaprší. Ocení to najmä smädná príroda a tiež naše ratolesti. Veď, čo je väčšie žúžo, než veľké mláky, v ktorých môžu skákať do sýtosti? Dovolíte im to? S nepremokavými súpravami značky CELAVI môžete odhodiť všetky svoje obavy. Sú vyrobené z vodotesného materiálu s vodným stĺpcom 5000 a majú veľa praktických detailov, ktoré zaručia, že voda sa pod vrchnú vrstvu nedostane. Dostupné sú v chlapčenských aj dievčenských vzoroch, ku ktorým viete zladiť rovnaké gumáky tej istej  značky.

No a čerešničkou na torte pre jarné dobrodružstvá v prírode sú predsa kvalitné gumáky. Vami a deťmi milovaná značka ENFANT ich prináša aj túto sezónu v obľúbených farbách pre chlapcov aj dievčatá. Gumáky Enfant sú vyrobené z prírodného kaučuku, čo nie je plast. Tým pádom sú mäkké, ohybné, pekne sa prispôsobia.

Užite si s deťmi jarné dni za každého počasia J

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December